Hartwall Jaffa virallinen kesäbiisi 2014

Tuotimme yhdessä Suomen lasten ja nuorten säätiön & Hartwallin kanssa Hartwall Jaffalle virallisen kesäbiisin vuonna 2014. Biisi tehtiin Hartwall Jaffan toimeksiannosta Hartwallin uuden maun: Vihreä Mandariini julkaisuun.

Nuorten musiikkityöpajassa tekemä Ei huolii -kesäkappale tulee kuulumaan kesällä Hartwall Jaffan kesäkiertueella ja radiossa. Kappale syntyi Hartwall Jaffan ja Suomen lasten ja nuorten säätiön Myrsky-hankkeen yhteistyöprojektissa. Myrskyn tarkoituksena on tarjota nuorille mahdollisuuksia identiteettinsä ja itsetuntonsa kehittämiseen sekä rohkaista itsensä ilmaisemiseen taiteen keinoin.

Suomen lasten ja nuorten säätiön ja Hartwall Jaffan yhteisessä Myrsky-musiikkiprojektissa oli mukana useita nuoria, jotka pääsivät toteuttamaan unelmaansa musiikin saralla ja ideoimaan biisiä ammattimuusikko Tommy Lindgrenin ohjaamana. Ei huolii -kappaleesta on kuvattu myös musiikkivideo. Rennon letkeän suomireggaekappaleen esittävät TBR & WaldeBee ft. Yasmin & Hulda. Musatyöpaja tehtiin yhteistyössä Bass Campin kanssa.

”Jaffan ja Myrskyn yhteistyöprojektiin osallistuneiden Bass Camp -nuorten kanssa on ollut aivan mahtava työskennellä! Lindgren-sedän ei tarvinnut oikeastaan muuta tehdä kuin vähän rohkaista nuoria löytämään oma äänensä. Lopputuloksena syntyi mahtavan positiivinen biisi, joka on täynnä kesäfiilistä. Hienoa duunia”, muusikko Tommy Lindgren kuvailee Myrsky-musiikkiprojektia.

”Haluamme olla tukemassa nuorisotyötä ja auttaa joskus vaikeissakin elämäntilanteissa olleita nuoria pääsemään kohti tavoitteitaan ja unelmiaan. On ollut ilo saada työskennellä näin idearikkaiden ja lahjakkaiden nuorten kanssa. Hartwall Jaffan ilo on näissä nuorissa ja heidän tekemässään kesähitissä todellakin läsnä”, toteaa Hartwall Jaffan tuotepäällikkö Karita Taura Myrsky-yhteistyön uusimmasta hankkeesta.

Biisin tekijänuoret ja Hartwall Jaffa lähtevät myös yhteiselle kesäkiertueelle ympäri Suomea. Kiertueella nuoret esittävät Ei huolii -kesähittinsä ja lämmittelevät uutta nousevaa tähteä Kasmiria. Kiertueella voi päästä myös katsomaan ennakkonäytöksessä Inari Niemen ohjaaman Kesäkaverit-elokuvan sekä tapaamaan elokuvan tähtikaartia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s