Maaliskuu 2019.

Wow. Kirjoitin pitkästä aikaa nettiselaimen osoitteeseen semmysahin.com ja päädyin tälle sivulle. Viimeisin postaus Syyskuussa 2017. Sori siitä, ollu vissiin vähän kiirettä.

Tarkemmin sanotusti, en ole oikein ehkä sen takia kirjottanu tänne mitään, koska tää blogi oli tarkoitettu sellaiseksi ”behind the scenes” materiaaliksi tukemaan mun edesmennyttä musiikintekoa. Sanon edesmennyttä, koska en ole itsekkään varma tulenko julkaisemaan enään ikinä mitään. Ehkä tulen, ehkä en

Nyt on kuitenkin Maaliskuu 2019. Tässä 1.5 vuodessa on tapahtunut ihan sikana juttuja. Koulu on edennyt eteenpäin, aloitin työt uudessa työpaikassa Helsinki-Vantaan lentokentällä & perustettiin kavereiden kanssa urheiluseura: Team Frosty.

Viime vuonna mun vlogikanava koki vähän samanlaisen kohtalon kun tää blogi. En ole tehnyt enään oikein mitään aktiivista senkään saralla. Miksi en? Rehellisesti sanotusti en itsekkään tiedä, on ollut hyvä olla omissa oloissa.

Nyt ois kuitenkin tarkoitus aktivoitua, enkä tarkoita pelkästään vlogia tai tätä kirjoituksen tekoa. Ois tarkoitus aktivoitua enemmän elämässä, ja alkaa elämään sitä kunnolla. Viimeaikoina on tuntunut, että olisin enemmän ja enemmän poissaoleva.

Tuntuu siltä nimen omaan että olen ollut Semih enkä Semmy. (Niille jotka lukee blogia ensimmäistä kertaa, tai ei muuten seuraa mua sosiaalisessa mediassa: Semmy oli mun artisti / taiteilijanimi.) Jotenkin haluaisin tuoda tämän persoonan takaisin esille, niin sanotusti kaivaa Semmyn ylös haudasta, kun tuntuu että se on tällä hetkellä poissa. Kokonaan.

Jos sitä ottaisi tälle vuodelle tavoitteen kirjoitella enemmän? Tehdä niitä videoita? Musiikkia.

Jotenkin tuntuu niin vaikealta kirjoitella taas! 😀 En oikein osaa enään.

Mut tästä on hyvä jatkaa! Pitkästä aikaa!

– Semih (Ei Semmy)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s