Some Game

Wow. Taas on mennyt kuukausi viime kerrasta. Paljon on tapahtunut taas kuukaudessa, ollaan käyty tapaamassa meidän levy-yhtiön johtajaa, oon saanut koulun hyvin aluilleen ja muutenkin kaikki on mennyt hyvin.

Vlogi Game

Oon nyt kuitenkin päättänyt että alan panostamaan someen enemmän, ja tosiaan päätin haastaa itseni julkaisemalla YouTubeen uuden videon joka sunnuntai 1.10 alkaen.

Itse videoiden sisällöstä en tiedä niin paljon, eli saattaa tulla jonkun näköisiä vlogeja tai aihevideoita sekaisin. Eli yritän sanoa etten ainakaan toistaiseksi erittele sen kummemmin, ehkä jonain päivänä voisin tyyliin julkaista 2 videota viikossa (vlogin & päävideon) eri päivinä.

Blogi Game

Itse blogia en halua stressata sen enempää, sen tiedän että haluan kirjoittaa myös enemmän. En kuitenkaan aio ottaa mitään paineita julkaisujen suhteen, eli en ainakaan toistaiseksi ota mitään painetta päivistä milloin kirjoittaa.
Haluaisin tavoitella n. 2 kertaa kuukaudessa rytmiä, mutta en lyö vielä mitään lukkoon, varsinkin kun haluan ottaa tuon video puolen haltuun kuitenkin.

Nyt kuitenin istun luennolla ja keskityn opintoihin, joten nähdään sunnuntaina =)

-Semih

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s