Mikä loma?

Oho, siitä onkin jo hetki aikaa kun oon viimeksi tänne mitään kirjoitellut, eikä ihme, sillä on ollut kädet täynnä töitä ja muutenkin mennyt elämä kirjoittelun edelle.

Nyt kuitenkin olen viimeinkin kesälomalla, taas on vuosi panostettu töihin ja musiikin tekemiseen, ja nyt pitäis olla se hetki kun saan vihdoinkin ottaa rennosti. Tai ainakin pitäis. Mut ei.
Ite otan tämän loman päiväduunista sillein että panostan tähän mun toiseen työhön vaan kaks kertaa enemmän, eli toisin sanoen teen musiikkia. Nää seuraavat 2 viikkoa tulee toivottavasti vietettyä sillein että kahden viikon päästä mulla on runsaasti eri ajatuksia ja tekstejä valmiina tulevaisuutta varten.

Tässä välissä pitääkin kiittää kaikkia jotka on käynyt kuuntelemassa meidän ensimmäisiä biisejä jotka on julkaistu Suomen Musiikin kautta, Nuori & Crazy ja Mamacita. Kyseiset biisit on soinut yhteensä n. 140K kertaa joista ensimmäisellä on yli 100K. Kiitos.

Loman Bucket List:
1. Enemmän sanoituksia
2. Enemmän blogipäivityksiä
3. Enemmän vlogipäivityksiä
4. Ottaa ihan rennosti
5. Nähä kavereita

Ai niin, melkein unohdinkin kertoa että ollaan ensviikolla 5.8.2017 esiintymässä Kallio Block Party tapahtumassa yhdessä monen kovan artistin kanssa! Eli jos räppi/poppi maistuu niin sinne kannattaa suunnata, kyseessä on ikärajaton keikka eli kaikki pääsee nauttimaan!

Sori jos tää teksti on vähän sekava, seuraavaan koitan saada jonkun järkevän järjestyksen yms!

Kiitos kun luit, aurinkoista kesää!

– Semih

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s