Pääsin opiskelemaan!

Ette ees tiedä miten iloinen mä oon tällä hetkellä, sain just sähköpostiin viestin että mut on hyväksytty opiskelemaan!

Hain siis jo opiskelemaan viime vuonna liiketaloutta Haaga-Heliaan ja itseasiassa luin jopa materiaalia läpi jonkin verran. Jotenkin liiketalouden opiskelu ei tuntunut kiinnostavalta enää 3 vuoden perustutkinnon jälkeen (Olen siis valmistunut liiketalouden perustutkintoon aka. Merkonomiksi) ja päätin olla menemättä pääsykokeisiin ollenkaan, eli skippasin koko homman siinä sitten.

Tein siis viime vuonna päätöksen että pitäisin välivuoden ja miettisin vielä uudelleen että mihin haluaisin hakea ja että mitä haluaisin tehdä. Kuitenkaan en ihan tyhjän päälle viitsinyt jäädä, joten hain töitä. Pääsin sittemmin töihin Helsinki-Vantaan lentokentälle turvatarkastukseen ja sitä kautta etenin muihin työtehtäviin lähtöselvityksen puolelle eli siis teen töitä eri lentoyhtiöiden lähtöselvityksessä ja porteilla.

Oon tykännyt mun duunista sen verran että matkailuala alkoi kiinnostamaan enemmän, olenhan jo tavallaan jo alalla vaikka en ole sitä päivääkään opiskellut. Anyways viimestään tossa viimevuoden syksyllä tuli sellainen olo että olisi ehkä siistiä mennä opiskelemaan matkailua enemmän ja että voisin jopa luoda uraa kyseisellä alalla tulevaisuudessa.

Löysin itselleni sopivan koulutuksen ”Matkailun Liikkeenjohto” jota pystyi jopa opiskelemaan pääkaupunkiseudulla, Haaga-Heliassa. Päätin tilata pääsykoekirjan ja kokeilla onneani jos sattuisi nappaamaan.

Täytyy olla rehellinen, minä olen tosi huono lukemaan oppikirjoja sellaisenaan mitä ne on, vaikka oli intoa kuinka en saanut aikaiseksi luettua kirjaa vaikka aikaa oli tosi monta kuukautta.
Päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja luin kirjan alusta loppuun kerran ennen pääsykokeita, jos tosi tarkkoja ollaan niin sain kirjan luettua ehkä 3 päivää ennen.

Menin kokeeseen avoimin mielin, ajattelin ehkä että minun panoksellani minkä olin materiaalin lukemiseen laittanut ei ehkä kouluun olisi mitään asiaa mutta kaikki meni hyvin ja minut kutsuttiin haastatteluun joka myös ilmeisesti meni hyvin koska sain juuri tietooni että minut on valittu opiskelemaan kouluun.

Ja viimeistään nyt tuli se fiilis. Tosi haippi olo. Oon kaivannut opiskelemista paljon tässä vuoden aikana minkä oon opiskelematta viettänyt. Nyt en vaan enään malta odottaa sitä että pääsen takaisin koulun penkille ja lukemaan alaa joka kiinnostaa enemmän!

Ei siinä mitään, kiva että luit tän!
nähdään taas & hyvää kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s