Keikkailuu

Hey!

Just nyt ku kirjotan tätä postausta, istun junassa matkalla keikalle. Tämän päivän estraadina toimii Ravintola Maxine joka sijaitsee Kampissa.

Oon nukkunu yöllä vaan muutaman tunnin ja ollut tänään myös töissä 11.5h joten jos tulee virheitä liikaa kirjotuksessa, älkää maindatko.

Eli siis päivän aiheena toimii keikkailu, jos joku ei tiennyt niin teen siis musiikkia yhdessä mun hyvien ystävien, Sonyn ja Ollin kanssa ja meillä on kasassa bändi nimeltä TBR.

Jotenkin vaikka on keikkaillu monta vuotta ja käynyt sadoilla keikoilla, nii tää sama fiilis ei koskaan häviä. Tosi haippi olo ja tekee vaan mieli päästä lavalle.

Ollaan tänävuonna oltu hyvin keikoilla, jotka on lähinnä ollut baarikeikkoja, mikä on meidän bändille vähän uudempi aluevaltaus, kun ennen ollaan tehty paljon nuorisoille sopivaa keikkaa, kuten esiinnytty erilaissa ulkoilmatapahtumissa, nuorisotaloilla, erilaisilla tapahtumasaleilla ja käyty jopa festivaalilavoilla pyörimässä BassLinellä aikoinaan.

Vaikka mä fiilaan molempia, baarikeikkoja ja sallittuja keikkoja on näis K18 vedoissa jotenkin omanlainen fiilis, en siis sano etten pitäis sallituista keikoista, päin vastoin ne on mun mielestä ehkä jopa parempia kun saa kommunikoida enemmän oman kuuntelijakunnan ja fanien kanssa! Mut nää baarikeikat on sellasii et me tuodaan meidän brändii tunnetummaks ehkä just sille jengille joka ei meitä muuten kuuntele meitä.

Esimerkiks oltiin tossa pari viikkoa sitten Porissa keikalla, kenelläkää ei ollu hajuu et ketä me oltii. Nyt ne tietää. Tosi moni fiilas ja tuli sanoo et jos me tullaan takas keikalle sinne nii ne on ines. Just tää on mahtavaa, ja antaa sellasen haipin olon ittelle. 

Jotta tää ei mee liian jaaritteluks nii päätän tän tähän ja sanon vaa et mä fiilaan keikkailuu tosipaljon, ja oon valmis tekee duunii sen eteen et jokupäivä tällä voi tienaa jopa elantonsa.

Semi kuittaa.

Ps. Jos jäi nälkä tai haluut tutustua meihin paremmin, nähään keikoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s