Tehtiin kesäbiisi

Ollaan jo monen vuoden ajan meidän yhtyeen kanssa tehty perinteisesti kesäbiisi. Ensimmäiset jo varmaan joskus 2012 kesällä mutta ensimmäinen virallinen TBR kesäbiisi julkaistiin vuonna 2014 yhdessä Hartwall Jaffan kanssa. Tuolloin biisi kantoi nimeä ”Ei Huolii” ja se oli tehty yhdessä WaldeBee (nyk. Walde Arthur), Huldan ja Yasminin kanssa.

Ei Huolii biisi avasi meille niin sanotusti portit eteenpäin, se biisi toi meille meidän ensimmäisen radiohaastattelun NRJllä, ensimmäisen musiikkivideon ja ensimmäisen keikkakiertueen ja ensimmäiset keikat pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Näistä kaikista jäänyt paljon hyviä muistoja!

Vuoden 2015 kesäbiisiksi meiltä valikoitui edellisistä vuosista poiketen vähän herkempi biisi joka kantaa nimeä ”Aina sun vierel” kyseisellä biisillä on ainakin allekirjoittaneelle iso merkitys, se on aito rakkausbiisi. Ja huomaa myös että jengi otti sen hyvin haltuun. 

Oltiin vissiin just menossa keikkatauolle kun jokaisella bändin artistilla oli kesämenoja kuten ulkomaan matkoja yms. Muistan tosi hyvin kun ekan kerran esitettiin tää biisi livenä, oli kesä, 2015 BassLine festivaali, hyvä sää ja yleisöä löytyi kanssa jonkin verran. Meillä ei ollut ees valmista keikkabiittiä joten leikeltiin jotain vain kasaan tätä keikkaa varten, olihan kyseessä meidän kesän viimeinen keikka ja biisin ensiesitys. Tästäkin niin hyvät muistot että innolla odotti että kesä menisi ohi ja pääsisi keikoille. 

2016 oli vuosi kun lähettiin liian myöhään mukaan kesäbiisi geimeihin. Oltiin tehty aijemmin kesällä valmiiks meidän kolmas sinkku Helsinki Freedomin kautta joka kantoi nimeä ”Ootsä Messis” tääkin biisi oli suht kova mutta ei riittänyt meidän mielestä kesäbiisiksi.

Alettiin ideoimaan ja miettimään seuraavaa moovia ja päädyttiin siihen että skipataan tää vuosi ja keskitytään vaan uuden musiikin tekemiseen kesän aikana. Näin jälkeen ollen oon just sitä mieltä että toi päätös kannatti, mikä myöhemmin johti meidän ensimmäiseen soppariin Suomen Musiikin kanssa.

2017.

Päätettiin että yhden välivuoden jälkeen palataan kesäbiisigeimeihin mukaan. Paljon mietittiin et minkälainen biisi on oikea lähestymistapa tätä kesää varten ja suunniteltiin paljon eri juttuja. Tän kesän biisiksi valikoitui ”mamacita” nimeä kantava lattarihenkinen rehellinen kesäbiisi. Oikeastaan enempää en halua sanoa kyseisestä biisistä, en halua spoilata sitä liikaa tässä tekstissä. Parhaiten tuut saamaa selvää siitä biisistä jos käyt kuuntelemassa kun se julkaistaan ensviikon keskiviikkona Spotify musiikkipalveluun! Oon varma et tää biisi kirjoittaa taas uuden luvun meidän bändille, TBRlle ja tuo meille hyviä muistoja!

Lopetukseksi toivotan sulle vielä hyvää kesää, tosi mahtava et jaksoit lukea tänne asti! 

Hyvää kesää!

– Semih

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s